facebook Email markedsføring - Få gratis viden om markedsføring via email

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


A password will be e-mailed to you.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


email-markedsforingEmail markedsføring har længe været et af de bedste værktøjer til at komme direkte i kontakt med dine kunder. Det er stadig en meget stor kanal, og der er derfor rig mulighed for at gøre brug af denne, når du skal sammensætte din markedsføringsplan. Hvis du arbejder med email markedsføring, så kan du snildt gøre brug af vores guides til at forbedre din viden omkring emnet.

"Markedsføring via email er stadig en af de mest effektive kanaler"

Som du ser ovenfor, så er nyhedsbreve og eCRM stadig en af de mest effektive kanaler i marketing i dag. Selv om mange snakker sociale medier, så er email faktisk stadig en af de mest brugte medier, når man skal kommunikere med brugerne.

Email

Hvis du er interesseret i email markedsføring, så kan du her få de bedste guides omkring denne kategori. Med nyhedsbreve og eCRM får du mulighed for at komme ud til dine kunder direkte i deres indbakke. Dette er en unik mulighed i det 21. århundrede, hvor brugerne flakker fra sted til sted.

Mailchimp skabeloner

Nogle gange kan det være svært at arbejde med MailChimps egen editor. Vi har derfor i dette indlæg samlet nogle af de bedste MailChimp skabeloner, som du kan gø... Læs mere...