Facebook kursus

Arbejder du strategisk med Facebook marketing, og har du brug for at blive endnu bedre, så kan et Facebook kursus være vejen frem. Facebook er stadig det absolut mest populære sociale medier i Danmark, og det giver derfor uanede muligheder for at nå de rette målgrupper. Med den rette segmentering og content strategi, kan du nå de personer, der er mest interessante for din virksomhed.

Der findes mange forskellige afskygninger inden for Facebook. Det er derfor vigtigt, at du finder det kursus, der passer perfekt til dit ønske og til dit niveau. Skal du f.eks. på et generelt begynderkursus, eller skal du dykke ned i annoncering på Facebook?

Nedenfor har vi samlet nogle af udbydere i Danmark, der afholder Facebook kursus. Her kan du læse mere om, hvor i landet du finder disse, prisen, samt hvad deres primære fokus er for kurset. Du kan klikke dig videre ind på hver siden for at læse mere om udbyderen og tage kontakt med henblik på et kursus.

IBA Erhvervsakademi Kolding

2-dages kursus i Kolding. Du får træning i Facebook-annoncering fra A-Z og arbejder med dine egne målgrupper og kampagner. Holdleder er David Lorentzen, en af Danmarks førende specialister.

Placering: Kolding
Hovedfokuser: Annoncering på Facebook
Antal deltagere: 12
Pris: 4.500 kr.

SENSE marketing

Workshop i Facebook annoncering til dig og dine kollegaer. Kurset afholdes hos jer og tager udgangpunkt i jeres annoncering. Det varer 3-4 timer.

Placering: Hos kunden (hele landet)
Hovedfokuser: Annoncering på Facebook
Antal deltagere: Op til 3 deltagere
Pris: 5.300 kr.

Kursusfabrikken

Lær hvordan du bruger Facebook professionelt i din virksomhed. Få konkret viden om annoncering og effektiv kommunikation. Underviseren kontakter dig inden kurset for at spørge ind til ønsker og behov.

Placering: Aarhus, København, Odense
Hovedfokuser: Social markedsføring og Annoncering på Facebook
Antal deltagere: Max. 5 deltagere
Pris: 3.995 kr.

Udbyder du også et kursus? Kontakt os i dag og hør om priserne for at komme med på oversigten her.

Hvis du selv har et Facebook kursus, så skal du være velkommen til at tage kontakt til os på hej@bureau.dk. Så kan vi tage en dialog omkring mulighederne for at komme med på oversigten.

Læs vores blogindlæg omkring sociale medier og Facebook her.

Ovenfor finder du en liste med de indlæg, der omhandler Facebook og sociale medier. Disse kan være med til at gøre dig klogere inden du skal ud på dit valgte kursus. Klik dig ind på de forskellige indlæg og erhverv dig viden på området. Du skal også være velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder og guides direkte i din indbakke.