4 vigtige overvejelser du bør gøre dig, når du vælger hosting til din hjemmeside

Noget af det første man skal have købt, når man laver sin egen hjemmeside, er hosting. De flestetænker i starten at det må være hurtigt at for købt, for det er jo bare et slags hotel på nettet, hvorens hjemmesidefiler skal ligge.

Det er for så vidt også rigtigt, men når det kommer til at vælge det rette webhotel til enshjemmesides behov, så er det faktisk lidt af en jungle.

Derfor får du i denne guide fire vigtige overvejelser du bør gøre dig, når du vælger hosting til dinhjemmeside. Det er fire overvejelser, som vil hjælpe dig med at vælge din rigtige hosting førstegang.

1. Sørg for, at du sikre dig til fremtiden

Når du laver din første hjemmeside, så ved du i realiteten ikke hvad fremtiden vil bringe. Men istedet for at købe det mindste og mest begrænsede webhotel fra starten, så prøv alligevel atforestille dig, hvad du gerne vil i fremtiden og vælg et webhotel, der understøtter dette.

Mange der laver en hjemmeside, ender f.eks. på et tidspunkt med at lave en mere, og derfor kandet være en god idé at vælge et webhotel, hvor der er plads til mere end en hjemmeside, gerneflere, hvis du nu skulle blive helt grebet af det her med at lave en hjemmeside.

I en guide om hosting på Billig-Webhosting.dk kan du blandt andet sted at udbydere som danskenordicway.dk og cHosting udbyder webhoteller, hvor kan have mere end én hjemmeside perwebhotel.

2. Vælg en dansk host

Er det første gang du laver en hjemmeside, så kan det være en stor fordel at vælge en danskhosting-udbyder.

Det er det fordi support bare er nemmere på dansk, også selvom du er god til engelsk. Tekniskserver-engelsk er nemlig noget helt andet end almindeligt engelsk, og derfor er det for de flesterart at der sidder en dansker i den anden ende, når man har brug for hjælp til sin hosting-løsning.

3. Tjek prisen!

Prisen på hosting er meget forskellig, men kigger man de forskellige løsninger man får i sømmene,så vil man hurtigt kunne se, at det er ganske små detaljer, der gør en kæmpe prisforskel.

Man vil f.eks. kunne opleve, at en hosting med 5 GB plads koster 10 kr. / mdr, mens en løsningmed 50 GB koster 60 kr. / mdr. Kigger man nærmere er det udelukkende pladsen du får mere af,og derfor er det vigtigt, at man tager stilling til, om den ekstra plads er den høje pris værd.

En almindelig WordPress hjemmeside fylder sjældent mere end 1 GB, og derfor er omkring 5 GBmere end rigeligt for de fleste. Du kan desuden typisk opgradere din plads, og derfor er der sletingen grund til at købe stort ind fra start af.

4. Vælg rigtigt første gang

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige hosting første gang. Det er på ingen måde umuligt at skiftehosting efter man først har sin side liggende hos en udbyder, men er du ikke så teknisk, så kan detgodt være som en uoverkommelig opgave.

Derfor bør du give dig god tid, og vælge den rigtige hostingløsning fra start, så du ikke skal hen ogbøvle med at flytte din hjemmeside senere hen.