Bedste WordPress plugins – Vores top 10

Vi arbejder rigtigt meget med WordPress. Og det er der faktisk mange andre, der også gør. Den seneste statistik siger, at over 75 millioner hjemmesider er bygget i netop dette CMS. Bureau.dk er også lavet i WordPress, og det er generelt et af de mest ligetil programmer til at bygge hjemmesider. Vi har derfor kigget på de bedste WordPress plugins.

Over 75.000 millioner hjemmesider bruger WordPress

Vi har derfor lavet denne guide, hvor vi samler vores top 10 i forhold til gode plugins til WordPress. Nedenfor finder du nogle forskellige forslag, og du skal selvfølgelig altid være velkommen til at bidrage med andre plugins, som mangler på listen.

Nedenfor finder du 10 plugins, som vi bruger i vores hverdag. De er lavet i vilkårlig rækkefølge, så det er ikke fordi nr. 1 er det bedste og omvendt.

Top 10 bedste WordPress plugins:

1. Yoast SEO

Yoast SEO er det mest anvendte SEO-plugin til WordPress. Her har du mulighed for at optimere din hjemmeside mod søgemaskinerne. Med Yoast kan du blandt andet tilpasse hver enkelt landing page, så den har det rette indhold. Med dette plugin giver Yoast en karakter til dine specifikke landing pages ud fra et trafiklys-system. Så hvis du formår at få din landing page til at blive grøn, så er den bedre optimeret til søgemaskinerne.

Yoast er gratis at bruge. Du kan blandt andet også bruge det til at rette sidetitler og metabeskrivelse, samt slug og meget andet på WordPress. Yoast har også en funktion til at generere et sitemap, som f.eks. du kan indsende til Google.

2. Getsitecontrol

Getsitecontrol er ikke blot et plugin, men også en hjemmeside. På Getsitecontrol.com kan du opsætte diverse pop-ups til din hjemmeside. Du kan teste dig frem til det bedste resultat.

Det er nemt at bruge, og du skal blot installere plugin’et på din WordPress. Herefter kan du styre dine forskellige popups via getsitecontrols egen hjemmeside.

Der findes en gratis version, hvor der er begrænsede muligheder. Med den betalte kan du f.eks. opsætte egen grafik, split-test og meget mere. Plugin’et kan blandt andet synkronisere med mailchimp, hvis du vil bruge det til opsamling af emails. Vi mener derfor, at dette er et af de bedste WordPress plugins (og måske lidt overset).

bedste wordpress plugins

3. Wordfence

Wordfence er et sikkerheds-plugin, som du gratis kan tilføje til WordPress. Dette hjælper dig til at imødekomme virus eller hackerangreb. Det er vigtigt at sige, at du stadig skal sørge for at have den rette sikkerhed på din WordPress. Men Wordfence hjælper dig en god del af vejen.

Wordfence er gratis, men har en premium version.

4. Captcha

Captcha er lidt i samme led som ovenstående. Men den ser ud til at virke rigtigt godt for sikkerheden. Med Captcha skal man skrive et regnestykke, ord eller lignende for at logge ind eller skrive en kommentar. I kender det formentlig selv, at man skal skrive et utydeligt ord. De fleste robotter kan simpelthen ikke læse dette og man kan derfor beskytte sin side.

Plugin’et er gratis.

5. Google XML sitemap

Hvis du gerne vil findes hurtigere af Google, så er det en god idé at indsende et sitemap. Du kan se mere om Google Search Console i denne artikel. Ved brug af dette plugin kan du hurtigt oprette et sitemap, som Google accepterer. Det tager max 5 minutter, og så har du lavet dit sitemap til Google.

Det er gratis.

6. W3 total cache

Nogle WordPress-sider kan være langsomme. Dette kan skyldes mange forskellige ting. F.eks. hosting, store billeder, langsomt tema, langsomme plugins. Med W3 total cache kan du cache (gemme) noget af dit indhold hos dine besøgende, så din side bliver indlæst hurtigere. Dette er både godt for brugeroplevelsen, men også positivt i forhold til søgemaskineoptimering, da søgemaskiner som f.eks. Google kigger meget på dette. W3 total cache er måske et af de bedste WordPress plugins på markedet.

7. WordPress affiliate link manager

Hvis du har en side, hvor du har affiliate links, så er dette guld værd. Med WordPress affiliate link manager kan du “skjule” hvilke sider du linker til og hvordan din URL ser ud. Plugin’et ændrer din URL, så den ser pæn og normal ud, mens du stadig kan linke med din affiliate tracking.

8. NextGen Gallery

Et af de bedste plugins til visning af galleri. NextGen virker perfekt og med rigtigt mange forskellige temaer. Her kan du opsætte forskellige gallerier, slideshows osv. Plugin’et følger med mange temaer, og ellers er det en god idé at kigge efter, når du shopper WordPress temaer.

9. Content Form 7

Det mest brugt kontaktformular-plugin. Det siger måske meget sig selv, men her kan du opsætte forskellige kontaktformularer. Så kan du opfange emails eller beskeder fra din besøgende på din hjemmeside.

10. Visual composer (page builder)

WordPress’ egen formatering er helt i hegnet. Det er derfor en god idé at bruge en page builder, når du skal lave sider på din hjemmeside. Der findes mange forskellige på markedet, og det udvikler sig også hele tiden. Et af de bedre er Visual composer, som vi selv har brugt flere gange. Her kan du nemt og hurtigt opsætte din side med drag-n-drop ved at hive forskellige elementer rundt og se resultatet live.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at læse om vores bud på de 10 bedste WordPress plugins. Du skal altid være velkommen til at skrive en kommentar med andre plugins, som du bare elsker.

WordPress-love,Bureau.dk