Gratis ikoner til brug på web og tryk

Har du brug for gratis ikoner og grafik til brug på din hjemmeside eller i dit grafiske design, så har vi nogle gode sider til dig her. Her er der mere end 1.000 forskellige ikoner, som man gratis kan downloade og bruge i sit web- eller grafiske design. Dette er et perfekt værktøj til dig, der står for dine egne grafiker eller ønsker at gøre det fremover. Der er mange forskellige ikoner og symboler at vælge mellem på de forskellige sider.

Læs også:Sådan finder du gratis mockups til flyers og brochurer

På de sider, vi bruger, er der søgefunktioner, så du har mulighed for at søge de ikoner frem, som du har brug for. Der er også betalte ikoner på nedenstående databaser, men her kan du snildt vælge at filtrere på “free”. Så får du nemlig et overblik over gratis ikoner.

Flaticon.com

Flaticon.com er en god database af logoer, grafiker og elementer. Her kan du lave en simpel søgning og finde et godt overblik. Tryk på linket ovenfor.

Hos Flaticon kan du også se lignende ikoner, når du er inde på et bestemt ikon.

flaticon gratis ikoner

Iconfinder.com

Iconfinder er klart vores favorit. De har et bedre overblik og flere fede ikoner. Du har mulighed for at klikke dig ind på de gratis ikoner, som kategori. Dette er en god måde at starte på. Dog kan du selvfølgelig også vælge at købe ikonet, hvis det er nøjagtigt det, som du har ledt efter.

iconfinder gratis ikoner

iconfinder ikoner gratis

Læs også:Sådan finder du gratis Stock-billeder