Gratis WordPress temaer 2017

Vi har her samlet de bedste gratis WordPress temaer 2017. Så kan du komme i gang med at lave din hjemmeside helt gratis. WordPress er et gratis CMS, som alle har mulighed for at downloade. Hertil skal man bruge et tema, som man kan lave sin hjemmeside ud fra. Man kunne også kalde det for en skabelon. Der findes flere millioner forskellige muligheder her, hvorfor det kan være en udfordring at finde frem til det, der matcher din virksomheds behov.

Få lavet en hjemmeside til 4.995 kr. eks. moms.

Vi har derfor gjort det lettere for dig, der leder efter en gratis udgave. Nedenfor har vi samlet nogle af de bedste gratis WordPress temaer 2017. Du kan frit downloade dem og indsætte dem i din WordPress installation, så du kan begynde at indsætte indhold på din hjemmeside.

Klik dig ind på de forskellige skabeloner nedenfor. Det er en god idé at kigge på de forskellige features, der er i temaerne, så du kan finde frem til dig, der passer dig bedst.

“Du kan prøve så mange temaer gratis som muligt med WordPress” – Jeff B. Blaavand, ejer af Bureau.dk.

Er et gratis WordPress temaer 2017 “pengene” værd?

Et gratis tema kan få dig rigtigt langt. Hvis du sørger for at undersøge temaet nøje, så kan du sammensætte en god hjemmeside ud fra det. Det skal dog siges, at du ofte vil møde nogle begrænsninger, hvis du arbejder med et gratis WordPress tema.

Det er derfor svært at svare på, om du skal begive dig ud i nogle af nettets gratis temaer, eller om du i stedet skal kigge på nogle mere gennemførte temaer ved at hive nogle hundrede kroner op af lommen. Se 10 gode eksempler på portfolio temaer her.

Allure

allure

Jane Morrisgratis WordPress temaer 2017

GRID

grid-tema-2017