Hvordan vælger du det rette webhotel?

Når du skal lave en ny hjemmeside, så skal du have styr på dit webhotel. Det er her din hjemmeside skal ligge. Ofte vælger folk at udvikle hjemmesiden i WordPress, som de fleste webhoteller i dag nemt kan håndtere.

Valg af WordPress

Kig derfor efter et webhotel, hvor du nemt kan installere WordPress. De største udbydere har alle de såkaldte 1-click-installers. Her kan du med 1 klik installere din WordPress-løsning og komme i gang.

Derefter kan du også kigge efter, om webhotellet allerede inkluderer nogle temaer til WordPress. Samtidig kan det være en fordel, hvis din kommende hosting har features kun udviklet til WordPress.

Webhotel priser

Når du har styr på de features, som du har behov for til din hjemmeside, så kan du begynde at sammenligne priser. Webhotel priser varierer nemlig meget. Derfor kan du passende notere dine behov ned og gå i krig med sammenligningen. Her skal du blandt andet kigge efter:

  • Diskplads
  • Trafik
  • Antal domæner
  • Antal e-mailadresser
  • Support

Supporten skal ikke undervurderes

Står du med en hacket WordPress-side, så kan supporten være altafgørende. Tag derfor et godt kig på, hvor du har mulighed for at ringe ind og få hjælp. Så mister du ikke hele hjemmesiden, hvis der er kommet fremmede ind med dårlig intentioner.