Lav din egen hjemmeside

Lav Din Egen Hjemmeside Med WordPress

Du har fundet denne hjemmeside fordi du gerne vil lære hvordan du kan lave din egen hjemmeside. Du har højst sandsynligt aldrig lavet en hjemmeside før eller vil i gang med at bygge en endnu bedre hjemmeside. Jeg håber, at jeg har ret, for det er virkelig hvad denne side handler om. Du bliver serveret en masse gode og informative instruktionsvideoer der viser dig præcis hvad du skal gøre for at lave din egen hjemmeside.

Kom Hurtigt i Gang Med At Lave Din Egen Hjemmeside

Det er utrolig nemt at lave din egen hjemmeside med WordPress. Jeg har hørt om alt for mange som har betalt 10.000 kr. og mere for at få opsat en hjemmeside. Her vil du lære hvor nemt det er at komme i gang næsten helt gratis.

Jeg opdaterer løbende hjemmesiden med nye artikler, videoer og indlæg, som viser dig hvordan du kan få bygget din egen hjemmeside. Alt her handler om at bygge super lækre og professionelle hjemmesider med WordPress. WordPress kræver ingen kodning og er det mest populære hjemmesideprogram i verden!

Indlæg og videoer er typisk opdelt i tre hovedkategorier, hvilket også er de tre områder du skal igennem for at lave din egen hjemmeside. Når du har gjort det én gang bliver du ufatteligt meget hurtigere næste gang. De tre områder er:

1. Køb Domænenavn

For at komme i gang med din egen hjemmeside skal du bruge et domænenavn. Køb det fremfor at snuppe et af de gratis domænenavne som følger med en gratis hjemmeside. Det er ikke de sparede penge værd i længden.

2. Hjemmeside Hosting

Du skal bruge hjemmeside hosting sammen med dit domænenavn. Den bedste sammenligning er nok, at dit domænenavn er adressen og din hjemmeside hosting er huset. Tænk på der hvor du bor lige nu. For at finde din bolig skal du bruge en adresse. For at opbevare dine ting, skal du have en bolig. Du må endelig IKKE købe dit domænenavn uden at vælge en hjemmeside hosting løsning samtidigt!

3. WordPress Hjemmeside

Det er her magien starter! Hvis du ikke kender til WordPress så kan jeg kort fortælle, at det er den mest geniale platform til at bygge hjemmesider på. Det er 100% gratis og der er uendelig mange muligheder, tilføjelser, temaer og mere du kan benytte dig af. Bare rolig jeg viser dig ALT hvad du skal bruge og holder dig i hånden skridt for skridt i mine videoer.

Se det er faktisk alt du skal bruge for at lave din egen hjemmeside. Køb domænenavnet, tilføj hjemmeside hosting og klask en WordPress hjemmeside sammen. Du finder ALLE instruktionsvideoer du skal bruge lige her på Lav Din Egen Hjemmeside. Hvis ikke den video DU skal bruge findes, så siger du bare til – så laver jeg den til dig 🙂 Fyr endelig en kommentar afsted, så jeg kan få en fornemmelse af, hvordan du synes jeg klarer opgaven.

Jeg Anbefaler Du Starter Her

Det kan måske virke en smule uoverskueligt at skulle i gang med din egen hjemmeside hvis det er HELT nyt for dig. Bare tag det helt roligt, det er slet ikke så slemt. Det nemmeste er at købe domænenavn og hjemmeside hosting, da det typisk sker samtidigt når du bestiller din hjemmeside hosting.

Derudover er jeg i fuld gang med at lave en hurtig start guide til medlemmer, som viser de mest basale ting man skal vide når det kommer til WordPress.

Jeg vil selvfølgelig også være til rådighed og vil besvare dine spørgsmål her på hjemmesiden. Du skal endelig ikke være genert og bare skyd løs ved at stille spørgsmål i kommentarfeltet under hvert enkelt indlæg.