Programmer til håndtering af sociale medier

Arbejder du med sociale medier, så kan du have behov for et program, hvor du kan styre de forskellige aktiviteter på tværs af netværk. Vi har derfor prøvet at samle nogle af de største (og bedste) programmer til håndtering af sociale medier. Med disse har du mulighed for at poste indlæg på tværs af forskellige sociale medier, håndtere kommentarer og meget andet.

Der findes programmer til specifikke sociale medier. F.eks. har Twitter et program, der hedder TweetDeck, som fungerer perfekt til brug af Twitter. Hvis du derfor bruger meget tid på netop det medie, så kan det være en god idé at tage et kig på dette. Dog har vi valgt at kigge mere overordnet på programmer, der kan håndtere mange forskellige sociale medier på en gang.

Nogle af de funktioner, som disse programmer kan håndtere, er:

  • Publicering af indlæg
  • Planlægning af indlæg
  • Svare på kommentarer
  • Tildele indlæg til andre brugere af programmet
  • Flere forskellige brugere til programmet
  • Håndtering af annoncering
  • Statistikker
  • Applikationer til Facebook

Lad os kigge på nogle af programmerne.

Falcon.io (tidligere Falcon Social)

Falcon er et af de mest moderne programmer til håndtering af sociale medier. De har formået at bruge moderne UX til at skabe en overskuelig måde at arbejde med sociale medier på. Falcon er dansk, men er efterhånden spredt også på de internationale markeder. Du har mulighed for at bruge stort set alle ovenstående funktioner med dette program, hvorfor dette klart er et af de mest gennemførte programmer.

Falcon er dog også et dyrt program. Det er derfor vigtigt at overveje, om det kan betale sig for din virksomhed at have dette program tilknyttet. Falcon har ikke faste priser, så der er også god mulighed for at forhandle, hvis du beslutter dig for at benytte programmet.

falcon-io-sociale-medier-program

Komfo

“Komfo: Social Media Marketing at Scale” er deres motto. Her har du igen mulighed for at håndtere dine sociale medier. Med Komfo får du mange af de samme funktioner som hos Falcon. Dog er det muligt med Komfo at styre din annoncering også, hvilket indtil videre ikke har været muligt i f.eks. Falcon. Dette er en stor fordel, da du kan sætte dit annonceringsbudget til at blive brugt ud for “tags” som du tilføjer til dine indlæg. Det er nemt og hurtigt at lave annoncering den vej.

Komfo har også en rigtig fin App-builder, hvor du har mulighed for at bygge apps til Facebook. Meget tyder dog på, at apps på Facebook er ved at dø hen, så det er usikkert, hvor stor værdi dette har.

Komfo virker en anelse mindre brugervenligt en Falcon. Dog plejer Komfo at være billigere end Falcon. Igen er der dog tale om differentierede priser, så det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed.komfo-program-sociale-medier

Hootsuite

Hvis du vil have et billigere alternativ, så er Hootsuite løsningen for dig. Den har knap så mange funktioner som ovenstående 2 programmer, men den har det nødvendige. Og så kan du ovenikøbet bruge det gratis også. Den betalte version er heller ikke dyr, og på nuværende tidspunkt koster det 20$/måned for at Pro-version.

Med Hootsuite får du mulighed for at planlægge indlæg på tværs af de forskellige sociale medier. Der er ligeledes en god statistik-sektion, som du kan gøre brug af.

hootsuite-program-til-sociale-medier

Andre programmer

Der findes mange andre programmer på markedet. Her kan blandt andet nævnes:

Sprout SocialAgora PulseSendibleOktopost