Beskriv din opgave grundigt og send den til bureau.dk.
Vi ringer dig op, får bekræftet opgaven og vender detaljerne.
Vi matcher dig til det rette bureau, som kan hjælpe dig videre.
WordPress er det klart mest populære CMS, der findes, hvilket i særdeleshed skyldes den høje grad af brugervenlighed. Med WordPress kan man nemlig let strikke en hjemmeside sammen uden udviklerfærdigheder, og de mange tilgængelige plugins kan løse enhver udfordring, man møder. Man bør tænke sig om, inden man installerer et plugin.
Jeg har efterhånden bygget en del hjemmesider, og jeg har faktisk aldrig været i tvivl om, at WordPress var det rette valg for mig, hvilket blandt andet skyldes, at platformen giver en mulighed for at få løst en række udvikler-opgaver uden udvikler-kompetencer.
Når man bruger WordPress, kan man nemlig finde plugins, der kan løse stort set enhver opgave, man måtte møde. Man kan finde plugins, der komprimerer ens billeder, plugins til kontaktformularer, plugins til cache og så videre.
Det kræver ingen kompetencer at installere et plugin. Faktisk kræver det kun en smule styrke i pegefingeren, for et klik er nok.
Det er fedt!
Men træerne vokser dog ikke helt ind i himlen, og jeg er blevet mere og mere bevidst om plugins skyggesider.
Når man installerer et plugin, kommer der mere kode på ens hjemmeside, hvilket influerer på loadhastigheden. De fleste plugins hæver kun loadhastigheden en smule, men der findes nogle plugins, som skader loadhastigheden markant, og de er mildt sagt gift for ens hjemmeside.
Ligeledes er det virkelig heller ikke smart at installere alt for mange plugins, da det også vil bidrage til en høj loadtid.
Der findes forskellige services, hvormed man kan tjekke loadhastigheden for ens hjemmeside, blandt andet dette her. Jeg anbefaler, du bruger denne service, hver gang du installerer et nyt plugin, så du kan tjekke op på, at pluginnet ikke saboterer loadhastigheden.
Der må naturligvis godt ske en lille forøgelse, men hvis din side bliver 1-2 sekunder langsommere efter installering af et plugin, bør du fjerne pluginnet igen.
For nylig blev jeg bekendt med endnu en potentiel ulempe ved plugins. Det skete efter, at jeg havde installeret cache-plugin med henblik på at gøre min side, der handler om dating, endnu hurtigere. Alt så faktisk fint ud, indtil jeg en dag tjekkede mobiludgaven af min side.
Da indså jeg, at menuknappen ikke længere virkede, og efter lidt fejlfinding stod det klart, at pluginnet var den skyldige synder. Heldigvis kunne jeg justere en række ting i pluginnet, og jeg fik det på den måde fikset.
Ikke desto mindre gjorde oplevelsen mig opmærksom på, at man bør tjekke funktionaliteten af sin hjemmeside, når man tilføjer nye plugins, da de simpelthen kan gå ind og forstyrre her.