Facebook bureau

Velkommen til vores oversigt, hvor vi samler nogle af Danmarks bedste virksomheder, der arbejder med Facebook. Så hvis du er på udkig efter nyt Facebook bureau, så er du kommet til rette sted. Nedenfor finder du virksomheder, der har specialiseret til at arbejde med verdens største sociale medie.

Så hvis du er på udkig efter en strategi, konkurrence eller bare generelt har brug for en samarbejdspartner, så kan du tage et nærmere kig på disse forslag. Med et dedikeret Facebook bureau kan du koncentrere dig om, hvad der er vigtigt i din virksomhed og få andre til at fokusere på at skabe trafik fra de sociale kanaler.

makeitmedia facebook bureau

makeitmedia

Vi er meget opmærksomme på altid at have kunden med gennem hele processen. Gennemsigtighed er for os utroligt vigtigt, fordi vi mener, at man som kunde har krav på altid at vide, præcis hvad man betaler for.

Grundlagt: 2017
Placering
: Odense
Hovedfokuser: Facebook og Instagram annoncering

bSocial

Vi drømmer om en verden, hvor virksomheder markedsfører sig ved at bidrage med inspiration, underholdning og viden på de sociale medier, frem for at spamme forbrugerne med salgs-kommunikation.

Grundlagt: 2010
Placering
: Aarhus
Hovedfokuser: SMM, strategi og content

Adverr

Adverr skriver dine tekster, producerer dine videoer, analyserer målgruppen, engagerer dine følgere og optimerer dine annoncer. Vi håndterer den analytiske og kreative tilgang til at skabe en succesfuld Facebook-side.

Grundlagt: 2014
Placering
: København
Hovedfokuser: Højkvalitetsindhold og Facebook-annoncering

Vimeso

Officielt Facebook bureau, med direkte kontakt til Facebook i Dublin og fokus på strategi, data og ROAS. Af referencer kan nævnes Takeoffer.dk, Lendino, Mikael-B Design og flere.

Grundlagt: 2014
Placering
: Slagelse
Hovedfokuser: Facebook og Instagram annoncering

we are humans facebook bureau

We Are Humans

We Try Harder. Vi er et Facebook bureau, der fokuserer på at skabe resultater, som I kan mærke på bundlinjen. Vi opsætter, administrerer og optimerer dine kampagner, så du får det maksimale ud af dit annonceringsbudget.

Grundlagt: 2015
Placering
: Aarhus C.
Hovedfokuser: Målrettet Facebook annoncering

Ønsker du at tilføje dit Facebook bureau til listen?

Skriv en mail til hej@bureau.dk, hvis du ønsker at tilføje din virksomhed til listen ovenfor. Vi har nogle forskellige priser alt efter, hvor højt du ønsker dit Facebook bureau skal være.

Skriv meget gerne en mail til os, så vi kan tage en dialog omkring mulighederne.

Læs vores artikler omkring Facebook og sociale medier