facebook Facebook bureau - Find dit facebook marketing bureau

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


A password will be e-mailed to you.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Facebook bureau

Velkommen til vores oversigt, hvor vi samler nogle af Danmarks bedste virksomheder, der arbejder med Facebook. Så hvis du er på udkig efter nyt Facebook bureau, så er du kommet til rette sted. Nedenfor finder du virksomheder, der har specialiseret til at arbejde med verdens største sociale medie.

Så hvis du er på udkig efter en strategi, konkurrence eller bare generelt har brug for en samarbejdspartner, så kan du tage et nærmere kig på disse forslag. Med et dedikeret Facebook bureau kan du koncentrere dig om, hvad der er vigtigt i din virksomhed og få andre til at fokusere på at skabe trafik fra de sociale kanaler.

Se også andre oversigter så som Mediebureau og Reklamebureau

makeitmedia facebook bureau

makeitmedia

Vi er meget opmærksomme på altid at have kunden med gennem hele processen. Gennemsigtighed er for os utroligt vigtigt, fordi vi mener, at man som kunde har krav på altid at vide, præcis hvad man betaler for.

Grundlagt: 2017
Placering
: Odense
Hovedfokuser: Facebook og Instagram annoncering

bSocial

Vi drømmer om en verden, hvor virksomheder markedsfører sig ved at bidrage med inspiration, underholdning og viden på de sociale medier, frem for at spamme forbrugerne med salgs-kommunikation.

Grundlagt: 2010
Placering
: Aarhus
Hovedfokuser: SMM, strategi og content

we are humans facebook bureau

We Are Humans

We Try Harder. Vi er et Facebook bureau, der fokuserer på at skabe resultater, som I kan mærke på bundlinjen. Vi opsætter, administrerer og optimerer dine kampagner, så du får det maksimale ud af dit annonceringsbudget.

Grundlagt: 2015
Placering
: Aarhus C.
Hovedfokuser: Målrettet Facebook annoncering

Ønsker du at tilføje dit Facebook bureau til listen?

Skriv en mail til hej@bureau.dk, hvis du ønsker at tilføje din virksomhed til listen ovenfor. Vi har nogle forskellige priser alt efter, hvor højt du ønsker dit Facebook bureau skal være.

Skriv meget gerne en mail til os, så vi kan tage en dialog omkring mulighederne.

Læs vores artikler omkring Facebook og sociale medier

Få hjælp til at skabe online salg gennem et Facebook bureau

Selvom Facebook efterhånden har været her i en del år, så er der stadig meget at hente ved at arbejde på verdens største sociale medie. Her kan du arbejde med annoncering, indhold, konkurrencer og meget mere. Du kan selv kaste dig ud i det, men du kan også tage kontakt til et bureau, der arbejder med sociale medier og Facebook.

Øverst på listen kan du se de bureauer, der kan hjælpe i gang med f.eks. content marketing eller annoncering. Her kan du sammen lægge en plan for, hvor meget bureauet skal håndtere, og hvor meget du selv kan stå for.