Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Google Ads kursus er til dig, der gerne vil være mere om, hvordan du bruger verdens største søgemaskine til at annoncere på. Her har du mulighed for at drive trafik direkte til din webshop eller hjemmeside. Der er flere tusinde, der bruger de forskellige søgetermer på Google, og det er derfor relevant for dig og din virksomhed at få en bid af denne kage.

På disse kurser kan du lære alt fra at opsætte en Google Ads konto til at optimere på dine kampagner løbende. Nedenfor finder du både fysiske og online kurser om Google Ads, så du kan vælge det format, som passer perfekt til dig.

go learn google ads kursus

Go Learn - Online kursus

Lær om Google Ads via dette online kursus hos den danske kursusudbyder – GoLearn. Dette er for begyndere. Kurset findes også til avancerede brugere.

Placering: Online
Hovedfokuser: Trin-for-trin guide
Antal deltagere: Ubegrænset
Pris: 299 kr./måned

seo kursus

Kursusfabrikken

Vil du lære at oprette annoncer, så du rammer den målgruppe, der allerede efterspørger dit produkt? Vil du lære, hvordan du arbejder med forskellige målretningsmuligheder og får det optimale ud af AdWords?

Placering: Aarhus, Odense, København
Hovedfokuser: Opsætning & strategi
Antal deltagere: Op til 5
Pris: 3.995 kr.

Har du også et LinkedIn kursus, der skal med på listen?

Er du selv kursusudbyder, og har du et Google Ads kursus, som du vil have med på listen. Vi tilbyder forskellige annonceringsmuligheder. Hør nærmere. Kontakt os herhej@bureau.dk.

Her kan du læse nogle blogindlæg omkring Google og annoncering.