A password will be e-mailed to you.

Google Ads kursus

Google Ads kursus er til dig, der gerne vil være mere om, hvordan du bruger verdens største søgemaskine til at annoncere på. Her har du mulighed for at drive trafik direkte til din webshop eller hjemmeside. Der er flere tusinde, der bruger de forskellige søgetermer på Google, og det er derfor relevant for dig og din virksomhed at få en bid af denne kage.

På disse kurser kan du lære alt fra at opsætte en Google Ads konto til at optimere på dine kampagner løbende. Nedenfor finder du både fysiske og online kurser om Google Ads, så du kan vælge det format, som passer perfekt til dig.

Hvis du også interesserer dig for Facebook, så kan du se vores oversigt over Facebook kursus her.

go learn google ads kursus

Go Learn - Online kursus

Lær om Google Ads via dette online kursus hos den danske kursusudbyder – GoLearn. Dette er for begyndere. Kurset findes også til avancerede brugere.

Placering: Online
Hovedfokuser: Trin-for-trin guide
Antal deltagere: Ubegrænset
Pris: 299 kr./måned

seo kursus

Kursusfabrikken

Vil du lære at oprette annoncer, så du rammer den målgruppe, der allerede efterspørger dit produkt? Vil du lære, hvordan du arbejder med forskellige målretningsmuligheder og får det optimale ud af AdWords?

Placering: Aarhus, Odense, København
Hovedfokuser: Opsætning & strategi
Antal deltagere: Op til 5
Pris: 3.995 kr.

Har du også et Google kursus, der skal med på listen?

Er du selv kursusudbyder, og har du et Google Ads kursus, som du vil have med på listen. Vi tilbyder forskellige annonceringsmuligheder. Hør nærmere. Kontakt os herhej@bureau.dk.

Her kan du læse nogle blogindlæg omkring Google og annoncering.

Kom på kursus i Google Ads og annoncér på verdens største søgemaskine

Hvis du sælger produkter i din virksomhed (ja, det gør du jo nok), så er der også personer, der søger efter dine produkter på Google. Via Google Ads kursus kan du lære, hvordan du arbejder med annoncering på verdens største søgemaskine. Her kan du opsætte annoncer, som kun bliver vist på de søgeord, som du vælger.

Forestil dig, at du sælger “varebiler”. Når en bruger på Google laver søgningen “køb varebil”, så kan du vælge at købe en tekstannonce, der ligger på netop dette ord. Den linker så ind til din hjemmeside, hvor du kan fremvise dine varebiler og forhåbentligt få kontakt til brugeren.

Øverst kan du se de virksomheder i Danmark, der udbyder et Google Ads kursus. Klik dig videre for at læse mere om hvert enkelt kursus.