facebook LinkedIn kursus - Lær at bruge LinkedIn. København, Aarhus, Aalborg m.fl.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


A password will be e-mailed to you.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


LinkedIn kursus

Hvis du ønsker at arbejde strategisk med et af verdens største sociale medier, så kan et LinkedIn kursus måske være vejen frem. I Danmark er mere end 1.000.000 personer på LinkedIn. Det betyder, at der er uanede muligheder for at markedsføre og brande dig selv, dit produkt eller din virksomhed. LinkedIn er stadig et af de netværk, hvor der er store muligheder for at komme igennem til de mange brugere, og opbygge en stor base af fans. Her på siden kan du finde en oversigt over de udbydere, der kan hjælpe dig med et LinkedIn kursus.

Der er nogle forskellige niveauer af kurser, så det er vigtigt at gøre dit hjemmearbejde. Klik dig ind på de forskellige udbydere og find frem til den udbyder, der matcher dine behov. Du skal ligeledes overveje, hvor strategisk, du ønsker at gå til værks. Måske LinkedIn annoncering er mere vigtig for dig. Du kan her læse om, hvordan de forskellige kursussteder lægger deres fokus. Klik dig videre ind på hver virksomhed for at læse mere om priser, tider og lokation. Rigtig god fornøjelse.

Se også Google Ads kursus eller Facebook kursus

linkedin kursus social selling company

Social Selling Company

Social Selling Company afholder kurser i professionel brug af LinkedIn uanset om du skal bruge det til salg, personlig branding eller søge nyt job. På vores åbne heldagskursus lærer du bl.a. at udbygge dit netværk, øge din synlighed og få udstillet din ekspertise.

Placering: Hos jer (lukkede kurser) eller Social Selling Company (åbne kurser)
Hovedfokuser: Relationssalg, social selling og professionel brug af LinkedIn
Antal deltagere: Efter aftale
Pris: 2.995 kr.

marianne køpke linkedin online kursus

Marianne Køpke

Hos Marianne Køpke kan du få et gratis 10-trins LinkedIn-forløb. Her kan du blive bedre til at bygge din profil på en professionel måde. Dette er for nybegyndere eller til dem, der har en ufærdig profil.

Placering: Online
Hovedfokuser: Professionel profil
Antal deltagere: Ubegrænset
Pris: Gratis

seo kursus

Kursusfabrikken

Lær at bruge LinkedIn som et effektivt værktøj til markedsføring gennem annoncering og professionel kommunikation. Underviseren kontakter dig inden kurset for at sikre størst muligt udbytte af kurset.

Placering: Aarhus, København, Odense, Aalborg
Hovedfokuser: Professionel markedsføring og kommunikation på LinkedIn
Antal deltagere: Max. 5 deltagere
Pris: 3.995 kr.

netværks akademiet linkedin kursus

Netværks Akademiet

Hos Netværks Akademiet får du et kursusforløb i relationssalg på Linkedin. Du lærer at få nye leads, flere anbefalinger fra ambassadører, stærkere kunderelationer, øget loyalitet og top-of-mind position i netværket.

Placering: Hos jer
Hovedfokuser: Relationssalg på LinkedIn
Antal deltagere: Op til 10
Pris: Ikke angivet

Har du også et LinkedIn kursus, der skal med på listen?

Hvis du selv udbyder kursus, så er der mulighed for at få din virksomhed med på oversigten her. Tag kontakt til os i dag, og hør nærmere om afregningsmulighederne. Vi tager meget gerne en dialog omkring dig og din virksomhed. Kontakt os på hej@bureau.dk.

Læs meget mere i vores indlæg omkring LinkedIn og andre sociale medier her

Her kan du læse mere om vores artikler, der omhandler LinkedIn. Vi har blandt andet lavet en guide, så du kan få det meste ud af din private profil. Hvis du er interesseret i at bidrage med artikler, så skal du altid være velkommen til at tage kontakt til os. Vi har et stærkt udvalg af ekspertbloggere, som vi altid gerne vil udvide.

Hvis du har et speciale inden for f.eks. LinkedIn, så kan det være en god mulighed for dig at skrive dit eget indlæg. Her har du mulighed for at få eksponering omkring dig og din profil eller din virksomhed.

Bliv mere professionel med markedsføring af din virksomhed via et LinkedIn kursus

LinkedIn har været gennem en rivende udvikling de seneste år. Nye funktioner, bedre annonceringsystem og generelt større aktivitet blandt brugerne har været med til at give det et løft. Skal du også være med på den rejse? Både som privatperson og virksomhed.

Tag et kursus i LinkedIn og lær hvordan du kan markedsføre din virksomhed på dette professionelle netværk. Du kan lære om content strategier, opbygning af personligt brand, samt hvordan du kan markedsføre dig selv eller din virksomhed via annoncering på LinkedIn.