facebook Mediebureau - Oversigt af mediebureauer i Danmark. Find mediebureau.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


A password will be e-mailed to you.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Mediebureau

Mangler du et mediebureau som samarbejdspartner, når du skal ud og lave vigtig medieindkøb? Vi har her på siden samlet nogle af landets største virksomheder, der kan hjælpe dig med netop dette. Et mediebureau kan være din strategiske partner, når der skal laves større marketingkampagner. De kender ofte til medievaner, samt det store mediemix blandt udvalgte målgrupper. Det er derfor en god idé at tage kontakt, hvis du står med en større kampagne, der har brug for at komme ud til de rette personer.

På listen nedenfor kan du læse mere om placering og hovedfokuser, ligesom du kan læse en kort beskrivelse af hvert mediebureau. Du kan ved hjælp af knappen ” besøg siden” komme videre til virksomhedernes hjemmeside, hvor du har mulighed for at tage kontakt. Hvis du selv ejer et bureau, og ønsker at komme på listen, så skal du være meget velkommen til at sende en mail til hej@bureau.dk.

Interesseret i andre slags bureauer, så tjek over oversigt over SEM bureau.

Face Media

Face Media yder medierådgivning i øjenhøjde. Her tilbyder de skræddersyede medieløsning, der for alvor kan sætte gang i dine kampagner.

Grundlagt: 2002
Placering
: København
Hovedfokuser: Medierådgivning

OFF-ROAD

OFF-ROAD er et medie- og marketinbureau, der er ansvarlig for mere end 250.000 digitale kundebesøg hver måned.

Grundlagt: 2012
Placering
: København
Hovedfokuser: Full-service mediebureau

Skal din virksomhed være repræsenteret på oversigten?

Hvis du selv ejer eller arbejder for et dansk mediebureau, så skal du altid være velkommen til at tage kontakt til os. Vi har forskellige afregningsmodeller for at komme med på oversigten her. Send os meget gerne en mail på hej@bureau.dk, og så kan vi aftale nærmere.

Blogindlæg på Bureau.dk

Bureau.dk er en gratis hjemmeside, hvor du kan erhverve dig viden omkring digital marketing. Her på siden står vi selv for ovenstående blogindlæg, som kan hjælpe dig i din markedsføring. Dette kan være en god idé, hvis du skal i dialog med dit nye mediebureau. Desto bedre du er sat ind i stoffet, desto bedre kan jeres samarbejde blive.

Et mediebureau kan mere end du tror

I dag kan et mediebureau hjælpe dig med en lang række aspekter af din markedsføring. Udover medieindkøb i trykte medier, så arbejder de strategisk med online medier, og har i dag værktøjer, der kan ramme helt specifikke interesser og målgrupper. Via programmatic bidding, så formår de at målrette annoncering til helt specifikke målgrupper, hvor annoncepengene arbejder for dig. Du vil derfor kunne optimere din annoncekroner løbende, så pengene bliver placeret, der hvor det giver mest værdi.