facebook Hjemmesider - Få hjælp til at lave hjemmesider

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


A password will be e-mailed to you.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


hjemmesiderHjemmesider giver dig den perfekte platform for dine kunder. Det kan både være godt og skidt. Hvis du ikke får lavet en opdateret hjemmeside, så kan dine kunder og besøgende få en dårlig oplevelse. Vi har derfor samlet en lang række guides, hvor du kan udvikle din viden på området. Her kan du blandt andet dykke ned i de forskellige CMS'er som f.eks. WordPress, Magento eller Shopfiy. Vi bringer de bedste råd og guides til dig.

"Din hjemmeside er den vigtigste platform for din kunder"

Det er måske lidt hårdt sat op. Men den er i hvert fald vigtig. Det er derfor en god idé at sørge for, at den er 100% optimeret til en moderne verden. Hjemmesider, der er gamle og umoderne, vil give dig dårlig branding, og give dine besøgende en dårligere oplevelse. I dag kan alle lave deres egen side. Det handler bare om at udvikle evnerne til det. Det kan du her.

Hjemmesider

Der er mange forskellige aspekter af det at arbejde med hjemmesider. Vi har derfor prøvet at holde os inde for rammerne, så vi ikke bevæger os alt for bredt. Her kan du se artikler, der omhandler det at arbejde med hjemmesideudvikling og hjemmesidedesign.