Headless

Hvad er headless?

Dette er et begreb som dækker over et system der ikke har nogen brugerflade som udgangspunkt. Det er derfor headless.

Traditionelt er webapplikationer designet som monolitiske systemer, hvor både den frontend og backend er tæt koblet sammen. En ændring i brugergrænsefladen ville ofte kræve ændringer i backend-koden, og omvendt. Headless-arkitekturen bryder denne kobling og giver mere fleksibilitet og skalérbarhed.

I headless-arkitekturer kan også begreber som "decoupled" og "API-first" anvendes, der henviser til den samme grundlæggende tilgang med adskillelse af frontend og backend.

Læs mere her om headless

Udvalgte cases

Her er cases som er lagt op af tilmeldte bureauer. Dette er deres mulighed for at fremvise deres arbejde.

23.5.2022

Meetingplannerguide.com for Wonderful Copenhagen

Af: Ovdal.com

Wonderful Copenhagen har gennem flere år haft deres Meetingplanner Guide, men ønskede de at opdatere designet, så det var i tråd med resten af Wonderful Copenhagens brand-guidelines og visuelle identitet. Det designede vi for dem.

Læs om case

Udvalgte bureauer

Her har vi udvalgte nogle af Danmarks stærkeste bureau profiler. Disse webbureauer har bevist at de kan levere og yde høj kundeservice.

logo

Holion ApS

12 ansatte
0 kr./time
2014

13 års erfaring med appudvikling

Læs mere
logo

Apptitude

3 ansatte
1.000 kr./time
2021

Teknologi er vores store passion - vi vil hjælpe virksomheder med at trives og ekspandere i en voksende verden af digitale muligheder.

Læs mere
logo

Kruso A/S

120 ansatte
0 kr./time
1999

Hos Kruso er vi eksperter i at udvikle avancerede digitale løsninger, hvor vi altid benytter de nyeste og mest effektive teknologier inden for strategi, udvikling og drift. Vi tilpasser hver løsning til at imødekomme dine præcise behov og vælger den bedste teknologisammensætning for dit projekt.

Læs mere
logo

Ovdal.com

15 ansatte
1.000 kr./time
2008

Ovdal skaber en bedre digital fremtid for vores kunder. Vi rådgiver og skaber digitale strategier, tilsætter teknologier og skaber magi til vores kunders digitale platforme i tæt samarbejde med partnere og kunder.

Læs mere
logo

29x

11 ansatte
1.029 kr./time
2020

Kreative, erfarne og digitale specialister

Læs mere