Webudvikling

Hvad er webudvikling?

Når man udvikler og vedligeholder webshops, hjemmesider og web apps så er det webudvikling. Disse folk er ofte betegnet som webudviklere eller programmører.

Når man er webudvikler opdeles denne funktion ofte i frontend og backend. En frontender udvikler selve det visuelle omkring hjemmeside i html, css og javascript. En backend udvikler administrationen til håndtering af data og andre kodnings opgaver.

Priser på webudvikling

Priser på webudvikling kan variere meget afhængigt af kompleksiteten og omfanget af et projekt, samt den erfaring og ekspertise, som en webudvikler har. I nogle tilfælde kan priserne for webudvikling starte fra så lavt som 500 kr. i timen men kan også stige til flere tusinde kroner for større og mere komplekse projekter.

En god måde at få en idé om priser på webudvikling er ved at undersøge porteføljer fra forskellige webudviklere og kontakte dem for at få et tilbud. Det kan også være en god idé at sammenligne priser fra flere forskellige bureauer for at få en fornemmelse af, hvad der er realistisk at forvente.

Udvalgte cases

Her er cases som er lagt op af tilmeldte bureauer. Dette er deres mulighed for at fremvise deres arbejde.

23.5.2022

Resights.dk

Af: Calio ApS

Vi har udviklet Resights.dk

Læs om case

Udvalgte bureauer

Her har vi udvalgte nogle af Danmarks stærkeste bureau profiler. Disse webbureauer har bevist at de kan levere og yde høj kundeservice.

logo

Indexed ApS

5 ansatte
995 kr./time
2015

Indexed er et teknisk udviklingshus

Læs mere
logo

itroom

2 ansatte
500 kr./time
2015

itroom hjælper små og mellemstore virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse med webudvikling og SEO

Læs mere
logo

Morningtrain

0 ansatte
0 kr./time
2010

Gennemskuelige digitale vækstrejser på 1. klasse siden 2010. Morning Train har et alsidigt og skarpt mandskab som har hjulpet mange virksomheder til succes online. En sådan rejse kræver design, programmering og online marketing.

Læs mere
logo

Holion ApS

12 ansatte
0 kr./time
2014

13 års erfaring med appudvikling

Læs mere
logo

Design'R'us

0 ansatte
0 kr./time
2006

Læs mere
logo

Calio ApS

2 ansatte
750 kr./time
2021

Professionelt webbureau, som udvikler hjemmesider til mellemstore virksomheder. Vores kunder er blandt andet Resights.dk, Rød25, IVB og mange andre.

Læs mere
logo

Simple Solution P/S

0 ansatte
0 kr./time
2010

Simple Solution P/S er et digitalt full-service bureau med specialisering indenfor webudvikling, digitalisering, systemintegrationer, digital marketing, cloud og IT. Vi skaber værdi gennem rådgivning, sparring, eksekvering, drift og support og arbejder altid målrettet efter at skabe løsninger med udgangspunkt i jeres virksomhed.

Læs mere