SEO

SEO står for Search Engine Optimization, på dansk søgemaskineoptimering. Det er en proces, der handler om at optimere indholdet på din hjemmeside for at opnå bedre synlighed og placeringer i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

For en begynder er her nogle grundlæggende trin og begreber at starte med:

  1. Nøgleord: Identificer relevante søgeord eller søgefraser for dit indhold. Disse ord bruges af brugere, når de søger efter information online.

  2. On-Page SEO: Dette omhandler optimering af selve hjemmesiden. Det inkluderer at bruge nøgleord i titlen, meta-beskrivelsen, URL-strukturen, overskrifter (H1, H2 osv.) og i selve indholdet på siden.

  3. Kvalitetsindhold: Skab relevant, informativt og engagerende indhold, som besvarer spørgsmål og løser problemer for din målgruppe. Godt indhold hjælper med at øge brugerengagementet og forbedre placeringerne i søgemaskinerne.

  4. Linkbuilding: Få andre relevante og pålidelige hjemmesider til at linke til dit indhold. Dette hjælper med at opbygge autoritet for din hjemmeside i søgemaskinernes øjne.

  5. Teknisk SEO: Sørg for, at din hjemmeside er teknisk optimeret for søgemaskinerne. Dette inkluderer hurtig indlæsning af sider, mobilvenlighed, sikkerhed (HTTPS), korrekt strukturering af sider (XML-sitemap, canonical tags) osv.

Vi har herunder samlet en liste over de bedste SEO bureauer i Danmark

Udvalgte cases

Her er cases som er lagt op af tilmeldte bureauer. Dette er deres mulighed for at fremvise deres arbejde.

23.5.2022

Carelinkgruppen

Af: Adhost

Digital strategi, hjemmeside og udvikling af nyt online ansøgningsflow med skræddersyet integration til CRM.

Læs om case

Udvalgte bureauer

Her har vi udvalgte nogle af Danmarks stærkeste bureau profiler. Disse webbureauer har bevist at de kan levere og yde høj kundeservice.

logo

Searchmind

0 ansatte
0 kr./time
2016

Searchmind er 100% fokuseret på datadrevet markedsføring i Google og derfor blandt de bedste til SEO og Google AdWords. Et bureau, der hjælper alle slags virksomheder med at styrke og vækste deres forretning online.

Læs mere
logo

RiverOnline

0 ansatte
0 kr./time
2015

RiverOnline er et online marketingbureau med kontorer 4 forskellige steder i Danmark. Med speciale i at skabe online trafik, har bureauet mange års erfaring med alt fra SEO/SEM til Splittest og SMM.

Læs mere
logo

Adhost

12 ansatte
800 kr./time
2008

Full service digitalt bureau i hjertet af Aarhus med branchens bedste kompetencer inden for strategi, marketing, design og webudvikling.

Læs mere
logo

s360

0 ansatte
0 kr./time
2010

s360 er specialister i SEO, Google AdWords samt Facebook annoncering. Vi arbejder for en række af landets største E-commerce og Btb virksomheder og servicerer kunder i hele Skandinavien.

Læs mere
logo

Bondtofte & Co.

0 ansatte
0 kr./time
2016

Hos Bondtofte & Co arbejder vi primært med alt der relaterer til søgemaskiner og online markedsføring. Vi er specialister i SEO, AdWords, samt analyse af trafik i Google Analytics.

Læs mere
logo

Medier & Co

0 ansatte
0 kr./time
2011

Medier & Co er et digitalt bureau i København, med speciale i SEO og WordPress. Vi har gennem årene hjulpet en lang række virksomheder med en stærkere tilstedeværelse online, via brugervenlige hjemmesider og effektiv online marketing.

Læs mere
logo

Nutimo Consult

0 ansatte
0 kr./time
2016

Nutimo Consult er et specialiseret bureau med 100% fokus på vækst gennem organisk trafik. Alle ansatte i virksomheden arbejder med ét fokus. Vækst uden at øge annonceforbruget.

Læs mere
logo

Skjoldby&co

0 ansatte
0 kr./time
2013

Skjoldby&co er et SEO og SEM-bureau, der har specialiseret sig i søgemaskineoptimering og Google Adwords. Bureauet er placeret i Roskilde, men har kunder på tværs af hele landet.

Læs mere
logo

AW Media

0 ansatte
0 kr./time
2008

SEO kan give jer stor indtjening, og det behøver ikke at gå langsomt. AW Media er et SEO Bureau, som har prøvet det hele og ved hvad der virker.

Læs mere
logo

Aveo

130 ansatte
700 kr./time
2014

Et web- og marketingbureau, der hjælper med digital vækst

Læs mere
logo

Inboundcph

0 ansatte
0 kr./time
2013

Specialister i SEO og Google Ads. Gennem datadrevne, indsigtsbaserede strategier arbejder vi med et mål for øje: at sikre vore kunder – store som små – i hele landet succes online.

Læs mere
logo

Kruso A/S

120 ansatte
0 kr./time
1999

Hos Kruso er vi eksperter i at udvikle avancerede digitale løsninger, hvor vi altid benytter de nyeste og mest effektive teknologier inden for strategi, udvikling og drift. Vi tilpasser hver løsning til at imødekomme dine præcise behov og vælger den bedste teknologisammensætning for dit projekt.

Læs mere
logo

Spinnaker Nordic

0 ansatte
0 kr./time
2014

Vi har specialiseret os i SEO, AdWords, konverteringsoptimering og automatisering. Vores kundeportefølje indeholder både nationale og internationale virksomheder – store som små

Læs mere
logo

Design'R'us

0 ansatte
0 kr./time
2006

Læs mere